رج |
عنوان مقاله |
تاریخ تهیه |
تاریخ ارائه |
عنوان نشریه چاپ شده |
فایل مرتبط |
پیوند مرتبط |
1 |
Some postharvest physical properties of Iranian apricot (Prunus armeniaca L.) fruit |
|
|
Int. Agrophysics, 22, 125-131 |
|
--- |
2 |
Development of 11 Mass Models for Iranian Apricot fruits based on some physical attributes (cv. Shahroud-8 and Gheysi-2( |
|
|
Journal of Agricultural Technology |
|
--- |
3 |
Models for predicting the mass of apricot fruits by geometrical attributes (cv. Shams, Nakhjavan, and Jahangiri) |
|
2008 |
Scientia Horticulturae, Volume 118 |
|
--- |
4 |
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های زردآلو با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی و نشانگرهای RAPD |
|
|
مجله علوم باغبانی ایران 1390 |
|
--- |
5 |
Morphological Variability of Berberis integerrima from Iran |
|
2016 |
Erwerbs-Obstbau |
|
نمایش پیوند |
6 |
Investigation of variability of apricot (Prunus armeniaca L.) usingmorphological traits and microsatellite markers |
|
2014 |
Scientia Horticulturae |
|
نمایش پیوند |
7 |
بررسی دماهای سوپرکولینگ در گل های زردآلو |
|
1393 |
نشریه علوم باغبانی ایران |
|
نمایش پیوند |
8 |
Genetic relationships and diversity of common apricot |
|
2015 |
Biochemical Systematics and Ecology |
|
نمایش پیوند |
9 |
Exogenous melatonin applying confers chilling tolerance in pomegranate |
|
2019 |
Scientia Horticulturae |
|
نمایش پیوند |
10 |
Employing exogenous melatonin applying confers chilling tolerance in |
|
2019 |
Food Chemistry |
|
نمایش پیوند |
11 |
Exogenous melatonin ameliorates chilling injury in cut anthurium flowers |
|
2019 |
Postharvest Biology and Technology |
|
نمایش پیوند |
12 |
Alleviation of postharvest chilling injury in anthurium cut flowers bysalicylic acid treatment |
|
2016 |
Scientia Horticulturae |
|
نمایش پیوند |
13 |
Enhancement of postharvest chilling tolerance of anthurium cutflowers by -aminobutyric acid (GABA) treatments |
|
2016 |
Scientia Horticulturae |
|
نمایش پیوند |
14 |
Contribution of GABA shunt to chilling tolerance in anthurium cutflowers in response to postharvest salicylic acid treatment |
|
2016 |
Scientia Horticulturae |
|
نمایش پیوند |
15 |
Impact of exogenous GABA treatments on endogenous GABA |
|
2016 |
Plant Physiology and Biochemistry |
|
نمایش پیوند |
16 |
Melatonin treatment maintains nutraceutical properties of pomegranate |
|
2020 |
Food Chemistry |
دریافت فایل  |
نمایش پیوند |
17 |
Exogenous ⊎-aminobutyric acid application attenuates Aspergillus decay, minimizes aflatoxin B1 accumulation, and maintains nutritional quality in fresh-in-hull pistachio kernels |
|
2019 |
The Journal of the Science of Food and Agriculture |
دریافت فایل  |
نمایش پیوند |
18 |
The effects of melatonin treatment on cap browning and biochemical attributes of Agaricus bisporus during low temperature storage |
|
|
Food Chemistry |
دریافت فایل  |
نمایش پیوند |
19 |
Effect of exogenous melatonin treatment on Aspergillus decay, aflatoxin B1 accumulation and nutritional quality of fresh “Akbari” pistachio fruit |
|
2021 |
J Food Process Preserv |
دریافت فایل  |
نمایش پیوند |
رج |
عنوان درس کارشناسی |
از تاریخ |
تا تاریخ |
محل تدریس |
فایل مرتبط |
پیوند مرتبط |
1 |
اکولوژی کشاورزی |
1392 |
1393 |
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین |
|
--- |
2 |
چمن کاری |
1392 |
1393 |
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین |
|
--- |
3 |
مدیریت فضای سبز |
1393 |
1397 |
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) |
|
نمایش پیوند |
4 |
گیاهشناسی 2 (سیستماتیک و مورفولوژی) |
1393 |
1397 |
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) |
|
نمایش پیوند |
5 |
زبان تخصصی (فضای سبز) |
1393 |
1396 |
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) |
|
نمایش پیوند |
6 |
زیست شناسی (فضای سبز) |
1394 |
1394 |
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) |
|
نمایش پیوند |
7 |
آلودگی های محیط زیست (فضای سبز) |
1396 |
1396 |
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) |
|
نمایش پیوند |
8 |
میوه های معتدله |
|
|
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) |
|
نمایش پیوند |
9 |
میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری |
|
|
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) |
|
نمایش پیوند |
10 |
میوه های ریز |
|
|
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) |
|
نمایش پیوند |